villa_varvas_uusi_viherseinakuva_300x400

Jalkahoitomme

Jalkahoitola Villa Varvas on jalkojen hyvinvointikeskus kaupungin sydämessä. Meidät on helppo löytää katutasosta Mannerheimin patsaan aukiolta Lahdesta, uuden matkakeskuksen läheisyydestä.

Villa Varvas tuottaa palveluita erilaisten jalkavaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Palvelun lähtökohtana on tukea ja tarjota jalkaterveyttä ylläpitäviä sekä ennaltaehkäiseviä hoitokokonaisuuksia henkilöille, joille jalat ovat hyvän elämän ja liikkumisen perusta.

Yrityksemme on erikoistunut ohjaamaan sekä opastamaan asiakkaita erilaisten jalkaongelmien kotihoidossa. Säännöllistä hoitoa tarvitseville asiakkaillemme valikoimaan kuuluvat kysytyt sarjahoitokortit.

Kotihoitoa tukemaan saatavilla on laadukkaat lääkinnälliset Footlogix- sekä Peclavus-sarjan luonnomukaiset hoitotuotteet. Saatavilla on myös laaja valikoima bambusukkia.

Olemme jalkahoitola, joka tarjoaa palveluita myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hoitovalikoimamme on laaja sekä hoitoihimme sisältyy selkeät kotihoito-ohjeet jalkaterveyden ylläpitämiseen.

Villa Varpaaseen voit tulla rentoutumaan, nauttimaan kiireettömästä ja kodikkaasta tunnelmasta, olemme hoitola sinulle, joka haluaa huolehtia jalkojensa terveydestä.

v-aika

Klassiset jalkahoidot

Tästä hoitolinjastosta löydät perinteisempiä ja monelle tuttuja jalkahoitoja. Hoidot toteutetaan aina jalkaterveyttä edistäen.

Hoitolamme pystyy ottamaan huomioon erilaisten sairauksien vaikutukset jalkoihin. Jokaisen uuden asiakkaan kohdalle haastattelemme terveydentilan, joka tulee ottaa hoidon yhteydessä huomioon.

Diabeetikoille tarvittaessa teemme myös tuntotestaukset. Voit siis valita hoitovalikoimasta itseäsi miellyttävän hoidon ja huomioimme hoidon etenemisen tarpeidesi mukaan

jalkahoitola-lahti-jalkahoidot-villa-varvas-8046

Klassinen jalkahoito

sis. jalkakylpy, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettumien ja känsien poisto, jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet.

Sopii erityisesti tukemaan jalkaterveyttä, suosittu hoito myös miehille.

Lyhyt hoito
kesto 60 min / 60€

Pitkä hoito
kesto 90 min / 80€

footlogix-jalkahoito-villa-varvas-lahti-8630

Footlogix jalkahoito

sis. kylvetyksen, jalkaterien kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon. Hoito viimeistellään kevyellä hieronnalla ja ihotyypille sopivalla hoitovoiteella

”Where medi meets pedi” lääkinnällistä hoitoa jaloille. Footlogix tuotteet hoitavat ihoa kaikista sen kerroksista ja tulokset ovat nähtävissä heti. Hoito sopii erilaisten jalkojen iho- ja kynsiongelmien hoitoon.

Footlogix hoidossa suositellaan kotihoitoon tuotesarjan vaahtovoidetta. Hoito sopii myös diabeetikoille. Pidempää hoitoa suosittelemme, jos jaloissa on iho- sekä kynsiongelmia. Hoidossa kenkien otsonointi sisältyy hoidon hintaan.

Lyhyt hoito
kesto 60 min / 70€

Pitkä hoito
kesto 90 min / 85€

rentouttava-jalkahoito-jalkahoitola-lahti-8208

Kaunistava jalkahoito

sis. aromaattinen jalkakylpy, kynsien ja ihon hoito, kynsien lakkaus ja kevyt hieronta, pidempi hoito sisältää pidemmän rentouttavan hieronnan.

Normaali lakkaus joka kestää pitkään, kynsilakka kuuluu hoidon hintaan. Kosmeettinen hoito, suosittu myös nuoremmille naisille.

Lyhyt hoito
kesto 60 min / 70€

Pitkä hoito
kesto 90 min / 85€

spa-jalkahoito-villa-varvas-lahti-8540

Spa-jalkahoito

sis. aromaattinen jalkakylpy, jalkaterien kuorinta, kynsien ja ihon hoito, kynsien lakkaus, aromaattinen hieronta sekä kosteuttava naamio.

Pitkä hemmotteluhoito joka on suosittu lahjaksi. Sopii henkilölle, joka haluaa hetken itselleen arjen kiireen keskelle.

Pitkä hoito
kesto 90 min / 90€

Puhtaasti luonnosta -hoidot

Tästä hoitolinjastosta löydät jalkahoidot, jotka toteutetaan puhtaasti luonnon omilla tuotteilla. Hoidoissa käytetään paljon 100% luonnon mineraaleja joilla on jalkaterveyttä edistäviä vaikutuksia.

magnesium-jalkahoito-lahti-8581

Magnesium jalkahoito

sis. magnesiumkylvyn, kynsien sekä ihon hoidon, lihaksia rentouttavan ja lihaskireyttä helpottavan hieronnan. Hoito viimeistellään lihaksia rentouttavalla magnesiumsuihkeella.

Hoito toteutetaan Nordic Health tuotteilla jotka ovat 100% luonnollisia ja lisäaineettomia, tutkittuja sekä farmaseuttista laatua.

Hoito sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on jaloissa lihaskireyttä, kärsit toistuvista jalkakrampeista tai jalkasi turpoavat herkästi. Suosittu rentoutushoito miehille.

Suosittelemme tähän hoitoon myös magnesiumtuotteita kotikäyttöön

Pitkä hoito
kesto 90 min / 90€

lammittava-jalkahoito-lahti-8200

Lämmittävä jalkahoito

sis. yrttijalkakylvyn, kynsien sekä ihon hoidon, pitkän jalkojen verenkiertoa vilkastuttavan hieronnan sekä lämmittävän jalkanaamion.

Hoito sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on ongelmia ääreisverenkierron kanssa sekä jalat tuntuvat usein viileiltä ja palelevilta. Suosittu hoito talviaikaan.

Hoidon yhteydessä saat myös helpot kotihoito-ohjeet paleleville ja kylmille jaloille.

Pitkä hoito
kesto 90 min / 80€

luonnollisesti-kaunis-jalkahoito-lahti-8561

Luonnollisesti kaunis jalkahoito

sis. virkistävän yrttikylvyn, ihon hoidon sekä kynsien ja kynsinauhojen hoidon 100% vegaanisilla hoitotuotteilla. Kynsien lakkaus vegaanisella lakalla, kevyen rasvahieronnan jalkaterille ja säärille.

Käytämme hoidossa peclavussarjan farmaseuttista laatua olevia luonnonmukaisia hoitotuotteita.

Hoito on suunnattu henkilöille, jotka arvostavat vihreitä arvoja. Lakkapullo sisältyy hoidon hintaa.

Lyhyt hoito
kesto 60 min / 70 €

Pitkä hoito
kesto 90 min / 85 €

0