villa_varvas_uusi_viherseinakuva_300x400

Jalkahoitomme

Jalkahoitola Villa Varvas on jalkojen hyvinvointikeskus kaupungin sydämessä. Meidät on helppo löytää katutasosta Mannerheimin patsaan aukiolta Lahdesta, uuden matkakeskuksen läheisyydestä.

Villa Varvas tuottaa palveluita erilaisten jalkavaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Palvelun lähtökohtana on tukea ja tarjota jalkaterveyttä ylläpitäviä sekä ennaltaehkäiseviä hoitokokonaisuuksia henkilöille, joille jalat ovat hyvän elämän ja liikkumisen perusta.

Yrityksemme on erikoistunut ohjaamaan sekä opastamaan asiakkaita erilaisten jalkaongelmien kotihoidossa. Säännöllistä hoitoa tarvitseville asiakkaillemme valikoimaan kuuluvat kysytyt sarjahoitokortit.

Kotihoitoa tukemaan saatavilla on lääkinnälliset Footlogix- sekä Peclavus-sarjan luonnonmukaiset hoitotuotteet. Deomed terveysvaikutteiset bambusukat. Sekä valikoima laadukkaita kynsilakkasarjoja Diego dalla Palma sekä Cuccio.

Olemme jalkahoitola, joka tarjoaa palveluita myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Villa Varpaaseen voit tulla rentoutumaan, nauttimaan kiireettömästä ja kodikkaasta tunnelmasta, olemme hoitola sinulle, joka haluaa huolehtia jalkojensa terveydestä.

v-aika

Terveydelliset sekä kosmeettiset jalkahoidot

Hoitolinjasto, joka suunniteltu tukemaan ja edistämään jalkaterveyttä. Kaikki hoidot toteutetaan jalkaterveyttä edistäen. Otamme erilaisten sairauksien vaikutukset huomioon hoitotilanteessa.

Diabeetikolle pystymme tekemään tarvittaessa tuntotestaukset.

Jalkaterveyttä edistäviin hoitoihin ei sisälly kynsien lakkausta automaattisesti, sen voi asiakas saada hoidon yhteydessä lisämaksusta.

rentouttava-jalkahoito-jalkahoitola-lahti-8208

Klassinen jalkahoito

sis. jalkakylvyn, kynsinauhojen ja kynsien hoidon, kovettumien ja känsien poiston, kevyen jalkahieronnan sekä kotihoito-ohjeet.

Hoito toteutetaan Peclavus PODO sarjan tuotteilla. (ks. tuotteet) Sopii erityisesti tukemaan jalkaterveyttä, suosittu hoito myös miehille. Lyhyt hoito sopii säännöllisesti jalkahoitopalveluita käyttäville asiakkaille. Pidempää hoitoa suosittelemme, jos jaloissa on iho- sekä kynsiongelmia.

Hoito ei sisällä kynsien lakkausta, saat sen lisäpalveluna hoitolan kynsilakkasarjoista 10€ (lakkapullo mukaan), omalla kynsilakalla 5€.

Lyhyt hoito
kesto n. 60 min / 60€

Pitkä hoito
kesto n. 90 min / 80€

pikahoito-jalkahoito-lahti-hoitola-villa-varvas-8070

Footlogix jalkahoito

sis. kylvetyksen, jalkaterien kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, ihotyypille sopiva hoitovoide ja kevyen jalkahieronnan, opastuksen sekä ohjeet kotihoitoon, kenkien otsonointi

Hoito toteutetaan Footlogix tuotteille (ks. tuotteet).

”Where medi meets pedi” joka on lääkinnällistä hoitoa jaloille. Tuotteet hoitavat ihoa kaikista sen kerroksista ja tulokset ovat nähtävissä heti. Hoito sopii erilaisten jalkojen iho- ja kynsiongelmien hoitoon. Pidempää hoitoa suosittelemme, jos jaloissa on iho- sekä kynsiongelmia. Hoidossa suositellaan kotihoitoon tuotesarjan vaahtovoidetta.

Sopii diabeetikoille.

Kenkien otsonointi sisältyy hoidon hintaan.

Hoito ei sisällä kynsien lakkausta, saat sen lisäpalveluna hoitolan kynsilakkasarjoista 10€ (lakkapullo mukaan), omalla kynsilakalla 5€.

Lyhyt hoito
kesto n. 60 min / 65€

Pitkä hoito
kesto n. 90 min / 85€

lammittava-jalkahoito-lahti-8200

Spa-jalkahoito

sis. aromaattisen jalkakylvyn, jalkaterien kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, kynsien lakkauksen, kevyen aromaattisen hieronnan.

90 min hoidossa kosteuttava naamio jalkaterille, sekä pidempi rentouttava hieronta.

Hoito toteutetaan Peclavus PODO sarjan tuotteilla (ks. tuotteet).
Hemmotteluhoito, joka on erittäin suosittu lahjaksi.
Kosmeettinen hoito, myös nuoremmille naisille.
Sopii hemmotteluksi arjen kiireen keskelle.

Kynsien lakkaus sekä lakkapullo sisältyy hoidon hintaan.

Lyhyt hoito
kesto n. 60 min / 70€

Pitkä hoito
kesto n. 90 min / 90€

jalkahoitola-lahti-jalkahoidot-villa-varvas-8046

Magnesium jalkahoito

sis. magnesiumkylvyn, kynsien sekä kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, lihaksia rentouttavan ja lihaskireyttä helpottavan hieronnan, rentouttavan jalkanaamion, hoito viimeistellään lihaksia rentouttavalla magnesiumsuihkeella.

Hoito toteutetaan Nordic Health tuotteilla, jotka ovat 100% luonnollisia ja lisäaineettomia, tutkittuja sekä farmaseuttista laatua. Hoito sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on jaloissa lihaskireyttä, kärsit toistuvista jalkakrampeista tai jalkasi turpoavat herkästi. Suosittu rentoutushoito miehille.

Hoito ei sisällä kynsien lakkausta, saat sen lisäpalveluna hoitolan kynsilakkasarjoista 10€ (lakkapullo mukaan), omalla kynsilakalla 5€.

Pitkä hoito
kesto n. 90 min / 90€

0