villa_varvas_uusi_viherseinakuva_300x400

Lihashuolto ja rentoutus

Jalkahoitola Villa Varvas on jalkojen hyvinvointikeskus kaupungin sydämessä. Meidät on helppo löytää katutasosta Mannerheimin patsaan aukiolta Lahdesta, uuden matkakeskuksen läheisyydestä.

Villa Varvas tuottaa palveluita erilaisten jalkavaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Palvelun lähtökohtana on tukea ja tarjota jalkaterveyttä ylläpitäviä sekä ennaltaehkäiseviä hoitokokonaisuuksia henkilöille, joille jalat ovat hyvän elämän ja liikkumisen perusta.

Yrityksemme on erikoistunut ohjaamaan sekä opastamaan asiakkaita erilaisten jalkaongelmien kotihoidossa. Säännöllistä hoitoa tarvitseville asiakkaillemme valikoimaan kuuluvat kysytyt sarjahoitokortit.

Kotihoitoa tukemaan saatavilla on laadukkaat lääkinnälliset Footlogix- sekä Peclavus-sarjan luonnomukaiset hoitotuotteet. Saatavilla on myös laaja valikoima bambusukkia.

Olemme jalkahoitola, joka tarjoaa palveluita myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hoitovalikoimamme on laaja sekä hoitoihimme sisältyy selkeät kotihoito-ohjeet jalkaterveyden ylläpitämiseen.

Villa Varpaaseen voit tulla rentoutumaan, nauttimaan kiireettömästä ja kodikkaasta tunnelmasta, olemme hoitola sinulle, joka haluaa huolehtia jalkojensa terveydestä.

v-aika

Rentouttavat ja huoltavat hoitomme

Tämä hoitolinjasto keskittyy jalkojen rentoutukseen ja lihashuoltoon. Hoitolan tilojen tunnelma on hiljainen. Pyrimme toteuttamaan hoidon mahdollisimman kiireettömästi ja luomaan rauhoittavan tunnelman täydelliseen rentoutumiseen.

klassinen-jalkahieronta-jalkahoitola-lahti-8208

Klassinen jalkahieronta

sis. 30 minuuttisen tehokkaan jalkahieronnan polvilinjasta alaspäin. Hieronnassa käytetään tarvittaessa lämpimiä bambukeppejä. Hoito tehdään puolimakuulla tai makuulla asiakkaan toiveen mukaan. Hieronnassa käsitellään tehokkaasti jalkaterän alueet.

Sopii henkilöille joiden jalat ovat väsyneet sekä jalkaterissä on kiputiloja. Henkilöille jotka haluavat keventää askelta.

Hieronnan esteenä on korkea verenpaine, sydänsairaudet, tulehdustilat sekä tarttuvat taudit. Raskauden ensimmäinen kolmannes. Aktiivinen syöpä, haavat sekä tuoreet mustelmat.

Suosittelemme hierontaan sarjahoitokorttia!

Lyhyt hieronta
kesto 30 min / 35€

spa-jalkahieronta-lahti-8200

Spa -hieronta

sis. 15 minuuttisen aromaattisen jalkakylvyn sekä kuorinnan jalkaterille. 30 minuuttisen klassisen jalkahieronnan polvilinjasta alaspäin sekä hieronta viimeistellään tehokkaasti kosteuttavalla jalkanaamiolla.

Sopii täydelliseen hemmotteluhetkeen itselle, ystävälle syntymäpäivälahjaksi, vauvakutsujen lahjaksi tai tulevan morsiamen polttaripäivään.

Hieronnan esteenä on korkea verenpaine, sydänsairaudet, tulehdustilat sekä tarttuvat taudit. Raskauden ensimmäinen kolmannes. Aktiivinen syöpä, haavat sekä tuoreet mustelmat. Suosittelemme hierontaan sarjahoitokorttia!

Pitkä hieronta
kesto 60 min / 60€

0