044 986 8499

Otsonointi

Otsonointi voidaan suorittaa turvallisesti kengille jalkahoidon yhteydessä ja kengät ovat heti käsittelyn jälkeen käyttövalmiit. Puhdistus tuhoaa suurimman osan yleisimmistä taudinaiheuttajista, poistaa epämiellyttävän tuoksun kenkien sisältä ja antaa avun sienibakteerin ja syyläviruksen pysäyttämiseen.

 

Laite on hiljainen eikä häiritse hoitotyötä. Laite ei myöskään päästä otsonin tuoksua huoneilmaan. Ohjelma neutralisoi otsonin tavalliseksi hapeksi ennen ohjelman päättymistä.

 

Tehokkain puhdistusohjelma kenkien käsittelyyn kestää 60 minuuttia ja halutessaan asiakas voi tuoda puhdistukseen useamman kenkäparin. Laite ei puhdista kenkien pintalikaa, joten kengät kannattaa itse puhdistaa pintaliasta ennen otsonointikäsittelyä.

Kenkien käyttöikä pitenee ja mukavuus paranee säännöllisellä käsittelyllä. Säännöllinen puhdistus suositellaan, jos jaloissa on hikoilun, sienen tai syylän aiheuttamaa vaivaa. Luonnonkumi ei kestä otsonikäsittelyä.

 

Puhdistusta suositellaan kaikille käyttökengille, erityisesti työkenkiin, sekä urheiluun ja harrastuksiin tarkoitettuihin jalkineisiin.

 

Voit tuoda myös kengät puhdistukseen ilman jalkahoitokäyntiä, ilmoitamme kun kengät ovat noudettavissa.

 

Sopii henkilöille jotka arvostavat laadukkaita jalkineita ja haluavat pidentää niiden käyttöikää.

 

Otsonipuhdistusohjelma

 

Kesto 30 – 60 min

Alk. 5€ / pari

Varaa aika
Hoitovaraus on sitova

Hoitomme sisältävät 24% alv. Peruthan aikasi viimeistään 24h ennen hoitoaikaasi, mikäli et pääse paikalle. Pidätämme oikeuden periä koko hoidon summan peruuttamatta jätetystä ajasta.

Villa Varvas