villa_varvas_uusi_viherseinakuva_300x400

Pikahoidot

Jalkahoitola Villa Varvas on jalkojen hyvinvointikeskus kaupungin sydämessä. Meidät on helppo löytää katutasosta Mannerheimin patsaan aukiolta Lahdesta, uuden matkakeskuksen läheisyydestä.

Villa Varvas tuottaa palveluita erilaisten jalkavaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Palvelun lähtökohtana on tukea ja tarjota jalkaterveyttä ylläpitäviä sekä ennaltaehkäiseviä hoitokokonaisuuksia henkilöille, joille jalat ovat hyvän elämän ja liikkumisen perusta.

Yrityksemme on erikoistunut ohjaamaan sekä opastamaan asiakkaita erilaisten jalkaongelmien kotihoidossa. Säännöllistä hoitoa tarvitseville asiakkaillemme valikoimaan kuuluvat kysytyt sarjahoitokortit.

Kotihoitoa tukemaan saatavilla on laadukkaat lääkinnälliset Footlogix- sekä Peclavus-sarjan luonnomukaiset hoitotuotteet. Saatavilla on myös laaja valikoima bambusukkia.

Olemme jalkahoitola, joka tarjoaa palveluita myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hoitovalikoimamme on laaja sekä hoitoihimme sisältyy selkeät kotihoito-ohjeet jalkaterveyden ylläpitämiseen.

Villa Varpaaseen voit tulla rentoutumaan, nauttimaan kiireettömästä ja kodikkaasta tunnelmasta, olemme hoitola sinulle, joka haluaa huolehtia jalkojensa terveydestä.

v-aika

Pikahoitomme

Tästä hoitolinjasta saat apua nopeasti pienempiin jalkaongelmiin. Hoidon voi valita yhden ongelman hoitamiseen, muussa tapauksessa suosittelemme koko jalkahoitoa.

ortoosi

Ortoosien valmistus

sis. jalkakylvyn, ortoosien valmistuksen sekä kirjalliset käyttöohjeet

Sopii henkilölle, joilla rakenteellisia muutoksia jalkaterissä esim. vaivaisenluut tai vasaravarpaat. Ortooseilla pyritään pysäyttämään rakennemuutokset ja ohjataan rakenteita oikeaan suuntaan. Voidaan valmistaa myös pitkän hoidon yhteydessä.

Ortoosit vasaravarpaille
kesto 30 min / alk. 29€ kpl.

Ortoosit vaivasenluille
kesto 30 min / alk. 24€ kpl.

leikkaus

Varpaankynsien leikkaus

sis. jalkojen kylvetyksen, kynsien leikkauksen sekä kynsinauhojen hoidon, jalkojen rasvaus.

Sopii henkilöille jotka eivät itse saa kynsiä lyhennettyä. Paksuuntuneisiin varpaankynsiin suosittelemme varaamaan ajan klassiseen tunnin mittaiseen hoitoon.

Lyhyt hoito
kesto 30 min / 32€

jalkahoidot

Sisäänkasvaneen kynnen hoito

sis. nopea kylvetys, kynnen desinfiointi sekä kynnen reunojen käsittely.

Hoidon yhteydessä pyritään poistamaan kynnen reunan tai kynsipiikin aiheuttama kiputila.

Hoito sisältää tarvittaessa yhden hoitokontrollin sekä kotihoito-ohjeet.

Lyhyt hoito
kesto 15-30 min / 34€

leikkaus

Akuuttihoito

sis. kylvetyksen, hoitotarpeen kartoituksen, mahdollisen yksittäisen hoitotoimenpiteen hoidontarpeesta riippuen, ohjeet kotihoitoon sekä tarvittaessa hoidonohjauksen jatkohoitoon.

Aika on tarkoitettu hoitotarpeen konsultaatioon tai yksittäisen känsän, syylän tai sisään kasvaneen kynnen äkillisen kipuilun tai tulehduksen aiheuttamaan vaivaan. Akuuttihoito on tarkoitettu tilanteeseen jossa vaiva ei ole kotihoidolla asettunut ja asiakas tarvitsee apua sekä ohjausta kivun hoitamiseen.

Lyhyt hoito
kesto 30 min / 34€

klassinen

Yhden känsän poisto

sis. jalkojen kylvetyksen, yhden känsän käsittelyn sekä desinfioinnin ja rasvauksen

Hoidon yhteydessä pyritään poistamaan känsän aiheuttama kipu jalasta. Känsä saattaa helposti uusiutua nopeasti, joten suosittelemme alueelle useampaa käsittelyä.

Opastuksen kenkien käyttöön sekä mahdollisiin kevennysterapiatuotteisiin joilla ehkäistään känsän uusiutumista.

Syylien hoitoon saa erikseen ohjeet jalkahoidon yhteydessä tai suosittelemme olemaan yhteydessä ihotautilääkäriin.

Lyhyt hoito
kesto 30 min / 34€