villa_varvas_uusi_viherseinakuva_300x400

Pikahoidot

Jalkahoitola Villa Varvas on jalkojen hyvinvointikeskus kaupungin sydämessä. Meidät on helppo löytää katutasosta Mannerheimin patsaan aukiolta Lahdesta, uuden matkakeskuksen läheisyydestä.

Villa Varvas tuottaa palveluita erilaisten jalkavaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Palvelun lähtökohtana on tukea ja tarjota jalkaterveyttä ylläpitäviä sekä ennaltaehkäiseviä hoitokokonaisuuksia henkilöille, joille jalat ovat hyvän elämän ja liikkumisen perusta.

Yrityksemme on erikoistunut ohjaamaan sekä opastamaan asiakkaita erilaisten jalkaongelmien kotihoidossa. Säännöllistä hoitoa tarvitseville asiakkaillemme valikoimaan kuuluvat kysytyt sarjahoitokortit.

Kotihoitoa tukemaan saatavilla on laadukkaat lääkinnälliset Footlogix- sekä Peclavus-sarjan luonnomukaiset hoitotuotteet. Saatavilla on myös laaja valikoima bambusukkia.

Olemme jalkahoitola, joka tarjoaa palveluita myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hoitovalikoimamme on laaja sekä hoitoihimme sisältyy selkeät kotihoito-ohjeet jalkaterveyden ylläpitämiseen.

Villa Varpaaseen voit tulla rentoutumaan, nauttimaan kiireettömästä ja kodikkaasta tunnelmasta, olemme hoitola sinulle, joka haluaa huolehtia jalkojensa terveydestä.

v-aika

Pikahoitomme

Tästä linjasta saat apua yksittäisiin jalkavaivoihin, mikäli et tiedä löytyykö tästä sinulle apu, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@villavarvas.fi tai soittamalla 044-986 8499.

varvasortoosi-jalkahoitola-lahti-8303

Ortoosien valmistus

sis. jalkakylvyn, ortoosien valmistuksen sekä kirjalliset käyttöohjeet

Sopii henkilölle, joilla rakenteellisia muutoksia jalkaterissä esim. vaivaisenluut tai vasaravarpaat. Ortooseilla pyritään pysäyttämään rakennemuutokset ja ohjataan rakenteita oikeaan suuntaan. Voidaan valmistaa myös pitkän hoidon yhteydessä.

Varaa tähän hoitoon aika Marjalle.

Ortoosit vasaravarpaille
kesto 30 min / alk. 25€ kpl.

Ortoosit vaivasenluille
kesto 30 min / alk. 25€ kpl.

podofix-jalkahoito-lahti-8590

Podofix-kynnenoikaisuhoito

Podofix-kynnenoikaisumenetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden ja taipuneiden kynsien hoitoon. Podofix pysyy kynnellä kaksi viikkoa – kaksi kuukautta. Liuska uusitaan, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Podofix-liuska voidaan asettaa myös jalkahoidon yhteydessä. Liuskan hinta 13€/kpl + hoito.

Voit varata tähän hoitoon ajan Marjalle tai Veeralle.

Lyhyt hoito
kesto 30 min / 35€ + liuskan hinta 13€/kpl

 

pikahoito-akuutti-jalkahoito-lahti-8070

Akuuttihoito

sis. kylvetyksen, hoidon tarpeen kartoituksen sekä mahdollisen hoitotoimenpiteen, kotihoito-ohjauksen sekä ohjauksen jatkohoitoon.

Aika on tarkoitettu yksittäisten jalkavaivojen hoitoon.

Yhden känsän poisto, varpaan kynsien lyhennys tai sisäänkasvaneenkynnen hoito (ks. podofix)

Lyhyt hoito
kesto 30 min / 35 €

0