villa_varvas_uusi_viherseinakuva_300x400

Tuotteet

Jalkahoitola Villa Varvas on jalkojen hyvinvointikeskus kaupungin sydämessä. Meidät on helppo löytää katutasosta Mannerheimin patsaan aukiolta Lahdesta, uuden matkakeskuksen läheisyydestä.

Villa Varvas tuottaa palveluita erilaisten jalkavaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Palvelun lähtökohtana on tukea ja tarjota jalkaterveyttä ylläpitäviä sekä ennaltaehkäiseviä hoitokokonaisuuksia henkilöille, joille jalat ovat hyvän elämän ja liikkumisen perusta.

Yrityksemme on erikoistunut ohjaamaan sekä opastamaan asiakkaita erilaisten jalkaongelmien kotihoidossa. Säännöllistä hoitoa tarvitseville asiakkaillemme valikoimaan kuuluvat kysytyt sarjahoitokortit.

Kotihoitoa tukemaan saatavilla on laadukkaat lääkinnälliset Footlogix- sekä Peclavus-sarjan luonnomukaiset hoitotuotteet. Saatavilla on myös laaja valikoima bambusukkia.

Olemme jalkahoitola, joka tarjoaa palveluita myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hoitovalikoimamme on laaja sekä hoitoihimme sisältyy selkeät kotihoito-ohjeet jalkaterveyden ylläpitämiseen.

Villa Varpaaseen voit tulla rentoutumaan, nauttimaan kiireettömästä ja kodikkaasta tunnelmasta, olemme hoitola sinulle, joka haluaa huolehtia jalkojensa terveydestä.

v-aika

Tuotteemme

Villa Varvas on valikoinut hoitolaan alan laadukkaimpia jalkojen hoidon ammattisarjoja. Valikoimassamme löytyvät lahjakortit sekä sarjakortit jalkahoitopalveluihin.

sarjakortti-jalkahoito-lahti-8315

Sarjakortti

Sarjakortilla saat heti edun käyttöösi, joka viides hoito -50 %. Kortti on voimassa yhden vuoden ja on henkilökohtainen. Ei voi vaihtaa rahaksi.

Sopii erinomaisesti henkilöille jotka tarvitsevat säännöllistä jalkahoitoa. Suosittu myös lahjaksi.

Hinta esim.
4×60€ sekä viides hoito -50%
(30€). Sarjakortti yhteensä alk. 270€.

lahjakortti-jalkahoitola-lahti-8472

Lahjakortit

Lahjakortti

Valikoimaamme kuuluvat lahjakortit ovat voimassa vuoden, niitä ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortin voit hankkia valitsemallesi summalle tai kohdistaa tiettyyn palveluun.

Luxuslahjakortti

sis. footlogix tai kaunistava lyhyen hoidon sekä kattavan tuotepaketin jalkojen kotihoitoon. Tämä on jalkojen kokonaisvaltainen hemmottelupaketti.

Hinta 100€.

Lahjakortteja voi ostaa nyt myös verkkokaupastamme tästä!

 

peclavus

Peclavus

Peclavus on korkealaatuinen saksalainen jalkojenhoitosarja. Tuotteita saa yleisemmin kauneuden- ja terveydenhuollon ammattilaisilta ja hyvin varustetuista apteekeista. Peclavus-sarjan tuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä.

Tuotteiden valmistuksessa on kasviperäisiä ainesosia, niitä ei ole säteilytetty eikä niiden valmistukseen ole käytetty eläinkokeita. Peclavus sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy hoitotuotteita monenlaisille jaloille. Ne ovat hinnaltaan edullisia ja erittäin riittoisia. Näiden tuotteiden avulla voit unohtaa kuivat ja halkeilevat kantapäät ja saat helpotusta moniin muihinkin jalkavaivoihin.

Hoidon yhteydessä saat yksilöllisen opastuksen tuotteiden käyttöön ja säännöllisellä kotihoidolla jalkasi voivat paremmin.

virvasredi1

Cuccio

Upea ammattitason kynsilakkakokoelma. Triple Pigmentation Technology takaa täydellisen värin. Nopeasti kuivuva ja kolhuja kestävä.

Kaunis värivalikoima, jossa myös glitter-, neon-, metalli sekä mattavärisävyjä. Värivalkoima vaihtuu aina sesongin mukaan.

Cuccio ei sisällä DBP, tolueenia tai formaldehydiä.

Ammattikäyttöön tarkoitettu kynsilakka, joka kestää ja pysyy pitkään kiiltävänä.

Valmistusmaa USA.

virvasredi2

Bambu-sukka

Hoitolasta saat laajan valikoiman laadukkaita bambusukkia.

Bambu on luonnostaa antibakteerinen kuitu, joka pitää jalat kokopäivän kuivana, ehkäisee rakkojen ja hiertymien syntymistä. Antibakteerisen ominaisuutensa bambu sopii erinomaisesti ehkäisemään erilaisia infektioita jaloissa. Bambu tuntuu erittäin miellyttävältä ja pehmeältä ihoa vasten.

Bambusukka on 60 asteen konepestävä. Valikoimasta löytyy kiristämättömiä, lyhytvartisia sekä tukisukkaa.

footlogix

Footlogix

Footlogix on maailman ensimmäinen ja ainoa Pediseutikaalinen jalkahoitosarja.

Vaahtovoiteet tehoavat erilaisiin jalkojen ihon ongelmiin ja aikaansaavat mullistavan lopputuloksen. Voiteet ovat kevyitä, läpäisevät kosteutta eivätkä jätä rasvaisia jälkiä. Nopeavaikutteisia ja tulokset nähtävissä pian hoidon aloittamisen jälkeen. Helppoja käyttää, imeytyvät nopeasti ja palauttavat ihon terveyden.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös diabeetikoille.

0