044 986 8499
Villa Varvas

Tuotteet

Jalkahoitola Villa Varvas on jalkojen hyvinvointikeskus kaupungin sydämessä. Meidät on helppo löytää katutasosta Mannerheimin patsaan aukiolta Lahdesta, uuden matkakeskuksen läheisyydestä.

Ota Yhteys
Villa Varvas

Lahjakortit

Valikoimaamme kuuluvat lahjakortit ovat voimassa vuoden, niitä ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortin voit hankkia valitsemallesi summalle tai kohdistaa tiettyyn palveluun.

 

Luxuslahjakortti

 

sis. hoitovalikoiman lyhyen hoidon sekä kattavan tuotepaketin jalkojen kotihoitoon. Tämä on jalkojen kokonaisvaltainen hemmottelupaketti.

 

Hinta 100€.

 

Lahjakortteja voi ostaa nyt myös verkkokaupastamme tästä!

Villa Varvas

Sarjakortti

Sarjakortilla saat heti edun käyttöösi, joka viides hoito -50 %. Kortti on voimassa yhden vuoden ja on henkilökohtainen. Ei voi vaihtaa rahaksi.

 

Sopii erinomaisesti henkilöille jotka tarvitsevat säännöllistä jalkahoitoa. Suosittu myös lahjaksi.

 

Hinta esim.
4×60€ sekä viides hoito -50%
(30€). Sarjakortti yhteensä alk. 270€

Villa Varvas

Peclavus

Peclavus on korkealaatuinen saksalainen jalkojenhoitosarja. Tuotteita saa yleisemmin kauneuden- ja terveydenhuollon ammattilaisilta ja hyvin varustetuista apteekeista. Peclavus-sarjan tuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä.

 

Tuotteiden valmistuksessa on kasviperäisiä ainesosia, niitä ei ole säteilytetty eikä niiden valmistukseen ole käytetty eläinkokeita. Peclavus sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy hoitotuotteita monenlaisille jaloille. Ne ovat hinnaltaan edullisia ja erittäin riittoisia. Näiden tuotteiden avulla voit unohtaa kuivat ja halkeilevat kantapäät ja saat helpotusta moniin muihinkin jalkavaivoihin.

 

Hoidon yhteydessä saat yksilöllisen opastuksen tuotteiden käyttöön ja säännöllisellä kotihoidolla jalkasi voivat paremmin.

Villa Varvas

Footlogix

Footlogix on maailman ensimmäinen ja ainoa Pediseutikaalinen jalkahoitosarja.

 

Vaahtovoiteet tehoavat erilaisiin jalkojen ihon ongelmiin ja aikaansaavat mullistavan lopputuloksen. Voiteet ovat kevyitä, läpäisevät kosteutta eivätkä jätä rasvaisia jälkiä. Nopeavaikutteisia ja tulokset nähtävissä pian hoidon aloittamisen jälkeen. Helppoja käyttää, imeytyvät nopeasti ja palauttavat ihon terveyden.

 

Sopii kaikille ihotyypeille, myös diabeetikoille.

Villa Varvas

DeoMed - terveysvaikutteiset sukat

DeoMed®-sukkien erityisominaisuudet:

 • antibakteerinen
 • puristamaton
 • saumaton
 • hyvä istuvuus ja valumaton
 • antimikrobinen käsittely
 • auttaa kosteuden siirtymistä iholta
 • suojaa hankaumilta
 • hiostamaton
 • ennaltaehkäisee hajuhaittoja

 

DeoMed®-sukkia suositellaan erityisesti:

 • diabeetikoille
 • jalkasienen aiheuttamiin ongelmiin
 • henkilöille, joilla on jaloissa atooppisuutta
 • henkilöille, joilla on verenkiertohäiriöitä jaloissa
 • henkilöille, joilla on taipumusta liialliseen hikoiluun tai turvotukseen
 • kaikille, jotka välittävät jalkojensa hyvinvoinnista ja terveydestä.

Kaikilla DeoMed®-sukilla on CE-merkintä.

Villa Varvas

Cuccio

Upea ammattitason kynsilakkakokoelma. Triple Pigmentation Technology takaa täydellisen värin. Nopeasti kuivuva ja kolhuja kestävä.

 

Kaunis värivalikoima, jossa myös glitter-, neon-, metalli sekä mattavärisävyjä. Värivalkoima vaihtuu aina sesongin mukaan.

 

Cuccio ei sisällä DBP, tolueenia tai formaldehydiä.

 

Ammattikäyttöön tarkoitettu kynsilakka, joka kestää ja pysyy pitkään kiiltävänä.

 

Valmistusmaa USA.

Villa Varvas

Diego Dalla Palma

Diego dalla Palma Professional ja Diego dalla Palma -tuotteiden jälleenmyyjinä toimivat ammattitaitoiset kauneushoitolat ja erikoisliikkeet kautta maan.

 

Diego dalla Palman kynsilakkojen ominaisuudet ovat: Puhtaat, intensiiviset ja kirkkaat värit.

 

Väri on tasainen ensimmäisestä levityksestä, antaen täydellisen lopputuloksen. Kynsilakka levittyy helposti, eikä jätä raitoja kynsille runsaan koostumuksensa ansiosta.

 

Sisältää vahvistavia vaikuttavia ainesosia: pidentää kestävyyttä ja kiiltoa vahvistaen kynttä. Muokkautuvuutta lisääviä hartseja: vinyyliefekti.

 

Kynsilakat eivät sisällä formaldehydihartseja, tolueenia, kamferia, ftalaatteja. Kynnet ovat täydellisesti lakatut, kiiltävät ja kirkkaat.