villa_varvas_uusi_viherseinakuva_300x400

Tuotteet

Jalkahoitola Villa Varvas on jalkojen hyvinvointikeskus kaupungin sydämessä. Meidät on helppo löytää katutasosta Mannerheimin patsaan aukiolta Lahdesta, uuden matkakeskuksen läheisyydestä.

Villa Varvas tuottaa palveluita erilaisten jalkavaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Palvelun lähtökohtana on tukea ja tarjota jalkaterveyttä ylläpitäviä sekä ennaltaehkäiseviä hoitokokonaisuuksia henkilöille, joille jalat ovat hyvän elämän ja liikkumisen perusta.

Yrityksemme tarjoaa myös palveluita erilaisten sairauksien aiheuttamiin jalkavaivoihin ja pystyy tukemaan asiakkaitaan hoidon opastuksessa. Säännöllistä jalkahoitoa tarvitseville asiakkaillemme valikoimaamme kuuluu kysytyt sarjahoitokortit. Kotihoitoa tukemaan saatavilla on laadukkaita saksalaisia Peclavus-sarjan hoitotuotteita ja kotimaisia Karkelonsukan ammattilaisilta saatavia hoitosukkia.

Olemme jalkahoitola joka tarjoaa palveluita erilaisissa elämän tilanteissa eläville asiakkailleen joustavien aukioloaikojen suhteen. Hoitovalikoimamme on laaja ja meiltä saat myös tukea sekä selkeät kotihoito-ohjeet jalkaterveyden ylläpitämiseen.

Villa Varpaaseen voit tulla rentoutumaan, nauttimaan kiireettömästä ja kodikkaasta tunnelmasta, olemme hoitola sinulle, joka haluaa huolehtia jalkojensa terveydestä.

v-aika

Tuotteemme

Villa Varpaan valikoimaan kuuluvat LAHJAKORTIT ovat voimassa vuoden eikä niitä voi muuttaa rahaksi. Lahjakortit eivät käy maksuvälineenä viimeisen voimassaolo kuukauden jälkeen. Kaikki hoitomme sisältävät alv 24%. Lahjakorttien laskutuksesta sekä postituksesta perimme 2,50€ laskutuslisää.

osta5

Sarjakortti

Sarjakortilla saat heti edun käyttöösi, joka viides hoito -50 %. Kortti on voimassa yhden vuoden ja on henkilökohtainen. Ei voi vaihtaa rahaksi.

Sopii erinomaisesti henkilöille jotka tarvitsevat säännöllistä jalkahoitoa. Suosittu myös lahjaksi.

Hinta esim.
4×55€ sekä viides hoito -50%
(27,50€). Sarjakortti yhteensä alk. 247,50€.

villa_varvas_vaakakuva_lahjakortti_202x150

Luxus -lahjakortti

sis. spa-jalkahoito tai magnesiumjalkahoito asiakkaan oman toiveen mukaan.

Luxus-hoidossa asiakas huomioidaan myös ylellisellä tuotepaketilla, valikoidut hoitotuotteet asiakkaalle kotihoitoon. Luxuslahjakortti on lahja henkilölle, joka arvostaa laatua ja ylellisyyden tunnetta arjen kiireen keskellä.

Suosittu lahjaidea, kun yhdessä halutaan muistaa läheistä tai ystävää.

Pitkä hoito
90 min / 100 €
sis. tuotepaketin

tuotteet-1

Peclavus

Peclavus on korkealaatuinen saksalainen jalkojenhoitosarja. Tuotteita saa yleisemmin kauneuden- ja terveydenhuollon ammattilaisilta ja hyvin varustetuista apteekeista. Peclavus-sarjan tuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä.

Tuotteiden valmistuksessa on kasviperäisiä ainesosia, niitä ei ole säteilytetty eikä niiden valmistukseen ole käytetty eläinkokeita. Peclavus sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy hoitotuotteita monenlaisille jaloille. Ne ovat hinnaltaan edullisia ja erittäin riittoisia. Näiden tuotteiden avulla voit unohtaa kuivat ja halkeilevat kantapäät ja saat helpotusta moniin muihinkin jalkavaivoihin.

Hoidon yhteydessä saat yksilöllisen opastuksen tuotteiden käyttöön ja säännöllisellä kotihoidolla jalkasi voivat paremmin.

tuotteet-2

Mavala

Mavala tunnetaan kaikkialla maailmassa sveitsiläisenä laadukkaana kynsienhoitosarjana vuodesta 1958. Mavalan maahantuoja Suomessa on Berner. Kynsien hoidon tarkoitus on vahvistaa kynsilevyä, pitää kynsinauhat pehmeinä ja terveinä, aktivoida kynnen kasvua sekä ehkäistä vaurioita kynsissä. Lakkauksella suojataan ja kaunistetaan kynsiä.

Mavalan lakat ovat kooltaan sopivan pieniä, värikartasta löytyy monipuolisesti sävyjä jokaiseen makuun. Kausiväreissä löytyy uusimmat trendit ja säväyttävimmät lakkasävyt. Oikein tehdyllä lakkauksella sävy pysyy pitkään kiiltävänä ja kestää kynsissä hyvin.

Upeat sävyt saavat varpaasi hymyilemään. Villa Varpaan kaunistavassa jalkahoidossa saat valita normaalilakkauksen yhteydessä itsellesi upean Mavalan lakkasävyn.

tuotteet-3

Karkelon sukka

Karkelon sukka on suomalainen perheyritys vuodesta 1996. Sukissa on mukavuus, joka ei lähde pesussa pois, hyvänolon kuitu puhdasta nautintoa. Sopii diabeetikoille, turvonneille sekä hikoileville ja kuiville jaloille. Merilevää ja sinkkiä sisältävät sukat suojaavat ihoa ja merilevä antaa tulehdusta vähentävän vaikutuksen. Merilevä myös pehmentää kovettumia ja halkeamia. Sinkki ehkäisee bakteerien syntyä, estäen sienten ja tulehduksien syntymistä, vähemmän bakteereja ja vähemmän hajua.

Sukat sisältävät myös polyesteriä, joka siirtää kosteuden tehokkaasti iholta. Tämä vähentää rakkojen ja hankaumien syntymistä.

lacrossepallot2

Lacrosse -pallo

Lacrossepallo soveltuu hierontaan ja lihaskalvojen käsittelyyn. Pallo on tennispallon kokoinen, jämäkkää kumia joka ei anna periksi suurenkaan painon alla. Periksi antamaton Lacrossepallo muodostaa lihashuollon superpaketin, jolla aukeaa isommat ja pienemmätkin jumit.

Tämä pallo on edullinen terapiatyökalu ja ammattilaisten suosima huipputehokas jalkaterveyden edistäjä. Lacrossepallon avulla teet jalkajumppaa joka edistää jalkojen nivelten hyvinvointia ja helpottaa jalkaterien lihasjännitystä. Pallon avulla lisäät tehokkaasti jalkaterien liikkuvuutta. Pallo myös aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa jaloissa.

Villa Varpaassa saat Lacrossepallon mukaan kirjalliset ohjeet ja opastuksen jalkajumppaan.