044 986 8499

Tilausehdot

Alla olevat yleiset ehdot ovat voimassa tehdessäsi tilauksia verkkokaupasta. Huomioithan, että ehdot voivat muuttua. Tilaamalla tuotteitamme hyväksyt kauppaehtomme.

 

TILAUS

Tilaus voidaan tehdä verkkokaupassamme www.villavarvas.fi tai paikan päällä toimipisteessämme. Voidaksesi tilata tuotteita verkkokaupastamme sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Ostamalla tuotteita verkkokaupastamme hyväksyt sillä hetkellä voimassa olevat kauppaehdot ja vakuutat antamiesi tietojen oikeellisuuden.

 

HINNAT

Jalkahoitola Villa Varvas verkkokaupassa on nähtävillä tuotteiden arvonlisäverollinen hinta. Laskutamme tuotteista aina arvonlisäverollisen hinnan.

 

ALENNUKSET JA TARJOUKSET

Tarjous- ja alennuskoodit ovat asiakaskohtaisia, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin eikä vaihtaa rahaksi.

 

TOIMITUS

Toimitusehdot
Lahjakortti toimitetaan heti maksun jälkeen antamaasi osoitteeseen, kannattaa myös tarvittaessa tarkistaa roskapostit. Mikäli lahjakortti ei saavu 24h aikana tilauksesta, voit ottaa yhteyttä yritykseen.

Jalkahoitola Villa Varvas ei vastaa mahdollisista verkkopalvelimen teknisistä ongelmista, eikä asiakas saa hyödyntää mahdollista vikaa hankkiakseen lahjakortteja esim. yrityksen hintatasosta poiketen.

Peruuttamisoikeus
Lahjakorteilla ei ole peruuttamaisoikeutta, korttia ei voi muuttaa rahaksi. Voit vaihtaa lahjakortin palveluun tai hoitolan myyntituotteisiin.

 

TUOTTEIDEN VAIHTO JA PALAUTUS

Maksun palautus

Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta. Lahjakortin voi vaihtaa toiseen palveluun tai myyntituotteisiin.

Reklamointi
Mikäli huomaat toimittamassamme tuotteessa virheen, tulee sinun viipymättä reklamoida virheestä yrityksen sähköpostiin info@villavarvas.fi.

Riitatilanteissa käännymme Kuluttajaviraston puoleen ja noudatamme aina viraston antamia suosituksia. Asiakkaanamme sinulla on oikeus saattaa riitatilanteet kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi). Ennen kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn viemistä kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Takuu
Kuluttajansuojalaki, joka turvaa oikeutesi asiakkaana, on voimassa tilatessasi tuotteitamme. Ota yhteys asiakaspalveluumme kysyäksesi tai ilmoittaaksesi tapahtuneesta virheestä.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin ja säilytämme tietoja niin kauan kuin tarvitsemme tietoja kyseessä olevaa tarkoitusta varten:
– Tilausvahvistus ja tilauksen toimitus sekä tilaukseen mahdollisesti liittyvien kysymysten käsittely
– Asiakaspalvelutehtävien hoito

Voimme myös ulkoistaa palveluitamme ja jakaa henkilötietoja ulkoistettuja tehtäviä hoitaville palveluntarjoajille, ns. henkilötietojen käsittelijöille, jotka käsittelevät tietoja ainoastaan meidän puolestamme tarjottavien palveluiden suorittamiseksi ohjeidemme mukaisesti. Henkilötietojen käsittelijät auttavat meitä mm. seuraavien tehtävien hoidossa:
– Maksuratkaisut (luottokorttilaitokset, pankit ja muut maksupalveluiden tarjoajat)
– IT-palvelut (palveluntarjoajat, jotka hoitavat tietojenkäsittelyjärjestelmiimme kohdistuvaa yllä- ja kunnossapitoa sekä teknistä käyttäjätukea)
– Asiakaspalvelu

Sinulla on oikeus:
– saada tietoa siitä, mitä henkilötietojasi olemme tallentaneet, sekä vaatia tietojen oikaisemista, poistamista tai tietojen käsittelyn rajoittamista
– kieltää henkilötietojesi käytön markkinointitarkoituksiin
– saada rekisterinpitäjälle tietoisesti antamasi sinua koskevat henkilötiedot ja siirtää ne järjestelmästä toiseen (esim. verkkoyhteisöpalvelusta toiseen)
– lähettää valitus tietosuojavaltuutetulle, jos emme mielestäsi noudata tietosuoja-asetuksen velvoitteita.

 

FORCE MAJEURE

Jalkahoitola Villa Varpaalla on oikeus poiketa näistä ehdoista, mikäli poikkeamisen syy on jokin alla mainituista ja tämä syy estää, vaikeuttaa tai hidastaa kauppaehtojen täyttämistä.

Syitä ehdoista poikkeamiseen ovat muun muassa viranomaisten toimet, uudet tai muuttuneet lakisäädökset, työmarkkinoiden konfliktit, lakot, tulipalot, tulvat, sabotaasi tai suurta haittaa aiheuttavat onnettomuudet. Force majeure käsittää myös epänormaalit markkinatilanteet sekä markkinoihin ja tuotteisiin negatiivisesti vaikuttavat viranomaispäätökset.

 

YHTEYSTIEDOT

Jalkahoitola Marja Niukkanen Ky, Villa Varvas, y-tunnus 2682796-2
Asemakatu 2, 15100 Lahti
info@villavarvas.fi / 044 9868499

Emme vastaa mahdollisista hinta- tai kirjoitusvirheistä, ja pidätämme oikeuden muuttaa kauppaehtoja ilman erillistä ilmoitusta.

Villa Varvas