Hikoilevat jalat

 In Vinkki

HIKOILEVAT JALAT

Yleinen vaiva ja siitä kärsii moni.

Vinkkejä hikoileville jaloille

Pyri vaihtamaan kenkiä päivän aikana ja huolehdi kenkien materiaalista, että kenkä on hengittävä. Nahkakenkä vaatii säännöllisen rasvauksen hengittääkseen. Hanki hyvät hikoileville jaloille tarkoitetut pohjalliset, pystyt aina päivän jälkeen kuivattamaan pohjalliset nostamalle ne pois kengästä ja näin kenkä pysyy hygieenisenä ja käyttöikä pitenee. Sukkamateriaaliin on myös hyvä kiinnittää huomiota, bambusukka on erinomainen termostaattinen kuitu. Se pitää jalat kuivan tuntuisena ja on hengittävä tai kotimainen Karkelonsukka valmistaa sukkia, joissa on merilevää sekä sinkkiä, jolloin jalat pysyvät kuivana, sukka on täysin hengittävä. Merilevä hoitaa ihoa sekä sinkki estää tulehduksia.

Hikoilevien jalkojen hoito

Säännölliset merisuolakylvyt vähentävät liikahikoilua. Aamuisin voit suihkuttaa jalkoihin ja sukkiin Peclavus-jalkadeodoranttia sekä iltaisin pestyihin puhtaisiin jalkoihin Peclavus-deodoranttivoidetta. Säännöllinen hoito ja rasvaus auttavat sekä tekevät jalat raikkaan tuntuisiksi.
Jos hikoilu aiheuttaa paksun keltaisen kovettumakerroksen jalkapohjiin, kannattaa silloin myös käydä säännöllisesti jalkahoidossa.

Recent Posts

Leave a Comment