villa_varvas_uusi_viherseinakuva_300x400

Jalkineiden huolto ja hygienia

Otsonointi voidaan suorittaa turvallisesti kengille jalkahoidon yhteydessä ja kengät ovat heti käsittelyn jälkeen käyttövalmiit. Puhdistus tuhoaa suurimman osan yleisimmistä taudinaiheuttajista, poistaa epämiellyttävän tuoksun kenkien sisältä ja antaa avun sienibakteerin ja syyläviruksen pysäyttämiseen.

Laite on hiljainen eikä häiritse hoitotyötä. Laite ei myöskään päästä otsonin tuoksua huoneilmaan. Ohjelma neutralisoi otsonin tavalliseksi hapeksi ennen ohjelman päättymistä.

Tehokkain puhdistusohjelma kenkien käsittelyyn kestää 60 minuuttia ja halutessaan asiakas voi tuoda puhdistukseen useamman kenkäparin. Laite ei puhdista kenkien pintalikaa, joten kengät kannattaa itse puhdistaa pintaliasta ennen otsonointikäsittelyä.

Kenkien käyttöikä pitenee ja mukavuus paranee säännöllisellä käsittelyllä. Säännöllinen puhdistus suositellaan, jos jaloissa on hikoilun, sienen tai syylän aiheuttamaa vaivaa. Luonnonkumi ei kestä otsonikäsittelyä.

Puhdistusta suositellaan kaikille käyttökengille, erityisesti työkenkiin, sekä urheiluun ja harrastuksiin tarkoitettuihin jalkineisiin.

Voit tuoda myös kengät puhdistukseen ilman jalkahoitokäyntiä, ilmoitamme kun kengät ovat noudettavissa.

Sopii henkilöille jotka arvostavat laadukkaita jalkineita ja haluavat pidentää niiden käyttöikää.

OTSONIPUHDISTUSOHJELMA

kesto 30 – 60 min

1 kenkäpari / 5 €

3 kenkäparia / 10 €

5 kenkäparia / 15 €

Villa Varpaaseen voit tulla rentoutumaan, nauttimaan kiireettömästä ja kodikkaasta tunnelmasta, olemme hoitola sinulle, joka haluaa huolehtia jalkojensa terveydestä.

v-aika
0