villa_varvas_uusi_viherseinakuva_300x400

Lihashuolto ja rentoutus

Jalkahoitola Villa Varvas on jalkojen hyvinvointikeskus kaupungin sydämessä. Meidät on helppo löytää katutasosta Mannerheimin patsaan aukiolta Lahdesta, uuden matkakeskuksen läheisyydestä.

Villa Varvas tuottaa palveluita erilaisten jalkavaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Palvelun lähtökohtana on tukea ja tarjota jalkaterveyttä ylläpitäviä sekä ennaltaehkäiseviä hoitokokonaisuuksia henkilöille, joille jalat ovat hyvän elämän ja liikkumisen perusta.

Yrityksemme tarjoaa myös palveluita erilaisten sairauksien aiheuttamiin jalkavaivoihin ja pystyy tukemaan asiakkaitaan hoidon opastuksessa. Säännöllistä jalkahoitoa tarvitseville asiakkaillemme valikoimaamme kuuluu kysytyt sarjahoitokortit. Kotihoitoa tukemaan saatavilla on laadukkaita saksalaisia Peclavus-sarjan hoitotuotteita ja kotimaisia Karkelonsukan ammattilaisilta saatavia hoitosukkia.

Olemme jalkahoitola joka tarjoaa palveluita erilaisissa elämän tilanteissa eläville asiakkailleen joustavien aukioloaikojen suhteen. Hoitovalikoimamme on laaja ja meiltä saat myös tukea sekä selkeät kotihoito-ohjeet jalkaterveyden ylläpitämiseen.

Villa Varpaaseen voit tulla rentoutumaan, nauttimaan kiireettömästä ja kodikkaasta tunnelmasta, olemme hoitola sinulle, joka haluaa huolehtia jalkojensa terveydestä.

v-aika

Rentouttavat ja huoltavat hoitomme

Tämä hoitolinjasto keskittyy jalkojen rentoutukseen ja lihashuoltoon. Hoitolassa on oma rentoutushuone hierontoja varten, pyrimme toteuttamaan hoidon mahdollisimman kiireettömästi ja luomaan rauhoittavan tunnelman täydelliseen rentoutumiseen.

villa_varvas_rentouttava_bambuhieronta_300x200

Rentouttava jalkahieronta

sis. 60 minuuttisen erittäin rentouttavan jalkojen alueen hieronnan reisilinjasta alaspäin.
Hieronnassa käytetään bambu öljyä sekä lämmitettyjä aitoja bambukeppejä. Erilaisten hierontatekniikoiden käyttö sekä lämpöiset bambukepit rentouttavat tehokkaasti, keppien lämpö tunkeutuu lihasten syvimpiin kerroksiin. Hieronta on erittäin rentouttavaa ja stressiä poistavaa.

Sopii urheilun jälkeisen rasituksen hoitoon, seisomatyön aiheuttamaan rasitukseen sekä henkilöille jotka kaipaavat rentoutumista arjen keskellä.

Hieronnan esteenä on korkea verenpaine, sydänsairaudet, tulehdustilat sekä tarttuvat taudit. Raskauden ensimmäinen kolmannes. Aktiivinen syöpä, haavat sekä tuoreet mustelmat.
Suosittelemme hierontaan sarjahoitokorttia!

Pitkä hieronta
kesto 60 min / 65 €

villa_varvas_klassinen_hieronta_300x200

Klassinen jalkahieronta

sis. 30 minuuttisen tehokkaan jalkahieronnan polvilinjasta alaspäin. Hieronnassa käytetään tarvittaessa lämpimiä bambukeppejä. Hoito tehdään puolimakuulla tai makuulla asiakkaan toiveen mukaan. Hieronnassa käsitellään tehokkaasti jalkaterän alueet.

Sopii henkilöille joiden jalat ovat väsyneet sekä jalkaterissä on kiputiloja. Henkilöille jotka haluavat keventää askelta.

Hieronnan esteet samat kuin rentouttavassa hieronnassa.
Suosittelemme hierontaan sarjahoitokorttia!

Lyhty hieronta
kesto 30 min / 30 €

villa_varvas_spa-hieronta_300x200_3

Spa -hieronta

sis. 15 minuuttisen aromaattisen jalkakylvyn sekä kuorinnan jalkaterille. 30 minuuttisen klassisen jalkahieronnan polvilinjasta alaspäin sekä hieronta viimeistellään tehokkaasti kosteuttavalla jalkanaamiolla.

Sopii täydelliseen hemmotteluhetkeen itselle, ystävälle syntymäpäivälahjaksi, vauvakutsujen lahjaksi tai tulevan morsiamen polttaripäivään.

Hieronnan esteet ovat samat kuin rentouttavassa hieronnassa.

Pitkä hieronta
kesto 60 min / 49 €